”Paint the Future”

Campania 11

Scop

Așa se întâmplă când nu ne mai putem opri să facem bine, când ne asumăm că, împreună cu toți membrii și voluntarii Beard Brothers, suntem o forță extraordinară care poate muta munți și schimba mentalități.

Nici nu terminasem de stabilit concluziile după campania 9, după lansarea extinderii naționale Beard Brothers, că am și anunțat următorul nostru target, campania 10: achiziționarea de aparatură medicală pentru Secția de Arși de la Spitalul de Urgență Cluj-Napoca, acolo unde, în prezent, există doar 5 paturi disponibile pentru toată regiunea. Fonduri necesare: 30 000 euro.

Enough is Enough!

Până la sfârșitul acestui an, suntem motivați să realizăm ce ne-am propus și, în mai puțin de 2 luni de la lansare, suntem deja la depășirea unui prim prag de 10 000 euro. Cum?

 

Pe lângă faptul că ne implicăm într-o multitudine de evenimente și suntem vizibili pentru cei care vor să se implice activ în cauzele noastre, de data asta am avut o primă campanie de awareness și fundraising pe Facebook.

 

AR FI FAIN UN MOZAIC DIN IMAGINILE DE PROFIL DE LA VREO 20-40 DE OAMENI.

 

Am x prieteni pe Facebook” este o mișcare online care a devenit în foarte scurt timp virală printr-un mesaj scurt și puternic: fiecare poate contribui la realizarea obiectivului nostru printr-un gest simplu și civic. Dacă fiecare dintre prietenii noștri de pe Facebook ar contribui cu o sumă infimă la campania noastră, în mai puțin de o zi am avea banii necesari pentru a ajuta Secția de Arși a Spitalului de Urgență Cluj. În decurs de o săptămână s-au strâns mai bine de 8000 euro doar din donațiile prietenilor noștri de pe Facebook.

 

Continuăm în forță și preconizăm că vom reuși ce ne-am propus chiar mai repede decât ne așteptăm. The day we give is the day we live!

Thank you for your kindness dear volunteers