Beard On! For Eduard!

Campania 3

Scop

Eduard. Vesel, voios și prietenos, la doar 6 anișori, Eduard ne-a frapat cu energia și buna dispoziție de care dispune mai ales atunci când vobește despre cele mai mari pasiuni ale sale: artele marțiale, în special de Aikido, înotul și pianul!

Când l-am cunoscut, el fusese diagnosticat cu SARCOM EWING, o tumoră osoasă foarte agresivă. Protocolul tratamentului presupunea 6 ședințe de chimioterapie, o operație efectuată în străinătate având costurile totale de 20.100 euro, urmată de încă 8 ședințe de chimioterapie.

“Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow.”

A. P. J. ABDUL KALAM

Beard Brothers a avut ca target 5.000 de euro. Campania s-a desfășurat în perioada 24 Aprilie – 1 Iunie 2014, perioadă în care au fost organizate 7 evenimente pentru colectarea de fonduri: Piesa de teatru ”Every day is a Bridget day”, o producție Create. Act. Enjoy., expozțtie foto cu lucrări ale artiștilor Mirela Momanu (București), Oliver Merce (Timişoara), membrii Photo Team şi Cătălin Spinache (Cluj-Napoca), concert Oana Dragomir, Operațiunea “Chelirea”, concert Silviu Pasca @ Jaxx, concert Carla si Peter @ La Perne, Ziua Piezișei 2014, culminând cu două petreceri: în Cluj-Napoca: Subcarpați, Planet H, Blazon, Genamaica, Bigtonez și Natif și în București: Trupa Coma, Costa Del Dub, Agora, Basska și DJ Horia.

  • 3.354 de euro
  • 7 evenimente pentru colectarea de fonduri

Am reușit să strângem 3354 de euro!
Din fericire, Eduard a fost operat cu succes, se recuperează foarte bine și se poate bucura în continuare de pasiunile sale!

Mulțumim tuturor pentru implicarea în această campanie!

“If you carry your childhood with you, you never become older.”

TOM STOPPARD

Thank you for your kindness dear volunteers