Catch A Smile Day

Campania 5

Scop

Fiind una dintre cele mai vesele și zâmbitoare campanii marca Beard Brothers, Catch a smile day este o campanie anuală ce are loc pe data de 7 august.

Provocăm oamenii să fie mai zâmbăreți și să redescopere bucuria lucrurilor simple. Îi îndemnăm să facă un gest frumos, oricât de mic, să fie altruiști și să găsească veselia din zâmbetele celor din jur.

Poate fi ceva simplu, cum ar fi să dăruiască o floare unei persoane necunoscute sau să cumpere un sandwich unui om al străzii. Important este ca gestul să fie din suflet deoarece nici un gest de bunătate nu este prea mic, așadar orice contribuție care aduce o bucurie este de neprețuit.

“A warm smile is the universal language of kindness.”

WILLIAM ARTHUR WARD

Catch A Smile Day este campania bucuriei sincere, prin care oamenii sunt determinați să zâmbească mai des și să aducă zâmbete pe fețele celor din jur, oriunde s-­ar afla. În schimbul unui zâmbet, organizatorii oferă flori, baloane, mesaje simpatice și alte scântei de bucurie.

Conceptul Catch A Smile Day a reușit să treacă granița județului Cluj cât și a României, demonstrând astfel dorința fiecăruia de a face bine. Pentru ediția din 7 august 2014 putem enumera cu mare drag și mândrie următoarele realizări:

Cu ajutorul oamenilor frumoși, campania a prins viață în 11 orașe din România: Câmpia Turzii, Iași, București, Bacău, Satu Mare, Reghin, Făgăraș, Dej, Galați, Cluj – Napoca, Vama – Veche. La nivel internațional, zâmbetele au fost sărbătorite în 5 țări: Thessaloniki – Grecia, Wroclaw – Polonia, St. Petersburg – Rusia, Bonn și Berlin – Germania, Budapesta – Ungaria.

  • 11 orașe
  • Peste 500 de sandwich-uri
  • 500 de baloane colorate
  • peste 1.000 de flori
  • 400 de cărți de colorat

În cadrul evenimentului din Cluj-Napoca: au fost dăruite peste 500 de sandwich-uri, 500 de baloane colorate, peste 1.000 de flori, 400 de cărți de colorat, și multe,multe acadele.

În schimb, am primit o mare de zâmbete frumoase.

“We shall never know all the good that a simple smile can do.”

MOTHER TERESA

Thank you for your kindness dear volunteers