Beards in schools

Campania 6

Scop

Beards in schools a fost campania cu ocazia căreia ne-am dorit să subliniem importanța educației în viața noastră și să-i ajutăm cu tot ce putem pe cei dornici să învețe, dar care au probleme materiale ce-i împiedică să o facă.

La început campania a demarat cu scopul de a strânge rechizite sau fonduri pentru achiziționarea lor pentru copiii de la Grădinița Specială Cluj. Cu toate acestea, datorită implicării oamenilor am dus campania la un nou nivel: cumpărarea unui microbuz.

“Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.”

NELSON MANDELA

Printre evenimentele care au dus la reușita campaniei se numără: organizarea Arts For Charity Fair – un târg la care au participat meșteșugari clujeni, am organizat concerte, totul fiind organizat pe bază de donații, Party aniversar: 1 an de Beard Brothers! @ Club Midi, Concert caritabil de colinde OSPN, Concertului organizat de File de poveste, Party: Boiling Beards 2 @Boiler Club.

  • 8.035 euro
  • Asigurarea transportului copiilor preșcolari cu vârsta de 3-7 ani
  • Achiziționarea unui microbuz

Deși campania a avut alt concept la început, a luat o amploare așa de mare încât am reușit să achiziționăm microbuzul pentru asigurarea transportului copiiilor de la Grădinița Specială Cluj.

“The foundation of every state is the education of its youth.”

DIOGENES

Thank you for your kindness dear volunteers